Рівнянка відсудила компенсацію за травмування сина на «Лабіринті»

587 0

Ми у соцмережах:

фото - Радіо Трек

Рівненський суд зобов’язав власників розважального комплексу виплатити 35 тис. грн компенсації за травмування 11-річного хлопчика.

інцидент стався торік 3 грудня  в розважальному комплексі «Fly Kids» у Рівному. 11-річний хлопець під час розваг на атракціоні «Лабіринт»  впав і травмував ногу об «неналежно захищену металеву конструкцію». Хлопчика госпіталізували в ортопедо-травматологічний центр дитячої лікарні і прооперували, повідомляє Zaxid.net., Він 10 днів перебував у стаціонарі через встановлений дренаж.

У акті про нещасний випадок зазначено, що причиною став незадовільний механічний стан ігрового комплексу, хоча директорка розважального комплексу вказала також на те, що діти поводилися гіперактивно і не реагували на зауваження. 

Суддя Рівненського міського суду Сергій Харченко дійшов до висновку, що позов необхідно частково задовольнити.

- У результаті допущення порушення відповідачем вимог безпечності, якості, справності атракціону, позивачі зазнали моральних страждань, оскільки їхнє життя з моменту травмування [потерпілого] зазнало змін у бік погіршення, змінився звичайний ритм життя, погіршилось психологічне самопочуття, – мотивує своє рішення  суддя.

Сергій Харечко зобов’язав підприємство сплатити 25 тис. грн моральної компенсації на користь хлопчика та ще 10 тис. грн компенсації на користь його матері.

Зауважимо, що рішення ще не набрало законної сили, сторони можуть подати апеляції.


 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також