Рівнянки вдома програли «Динамо»

415 0

Ми у соцмережах:

Рівнянки вдома програли «Динамо»

Попри старання і нав'язану суперницям боротьбу, жіноча команда рівненського Вереса поступилася Динамо вдома. Верес - Динамо - 0:3 (0:1)

Рівнянки знову пропустили швидкий гол у власні ворота. Владислава Кабанова вчасно помітила ривок Вікторії Шевцова і виконала передачу на хід у вільну зону на правому фланзі. Тетяна Котовець не зуміла перервати цей пас. Вікторія Шевцова виконала простріл на лінію воротарського майданчика, де Дар‘я Запорожець абсолютно без опору суперниць зробила три дотики до м‘яча, забиваючи гол у ворота рівнянок - 0:1.

Червоно-чорні зуміли оговтатися від пропущеного удару і нав‘язали Динамо боротьбу. А долю матчу було вирішено лише в останній десятихвилинці гри, коли підопічні Олени Рудої кинули в атаку великі сили.

Вікторія Шевцова завершила швидку контратаку гостей три в три.

А вже у компенсований час Ганна Прокопенко з доволі гострого кута практично від бокової лінії на лівому фланзі зуміла відзначитися прямим ударом зі штрафного. Маргарита Луцюк просто не дострибнула до м‘яча, який за високою траекторією і рикошетом від стійки влетів у ворота - 0:3, повідомляє інформаційна служба Вереса.Програли Динамо


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також