Микола Несенюк: роман і дистанція

570 0

Ми у соцмережах:

Микола Несенюк: роман і дистанція

Колись дуже давно мені для радіопрограми знадобилась пісня у виконанні популярної тоді в СССР співачки. У фонотеці обласного радіо такого не було. У мене вдома – суцільні бітли! Поділився проблемою із тещею, яка пообіцяла виручити. Сказала що сусідка обожнює згадану співачку і точно має платівки з її піснями. Назавтра я нагадав про нашу розмову і отримав таку відповідь: сусідка, звісно ж, дуже любить ту співачку але не настільки щоб платити гроші за її платівки.

Цей випадок на все життя навчив мене розуміти різницю між поціновувачами таланту творчих людей. Далеко не кожен із тих, хто вважає себе любителями творчості артиста, співака, чи письменника, готовий підтвердити цю свою прихильність реальними грошима. Дистанція, коротше. Причому дуже значна.

Згадав я про це не просто так. Від сьогодні мій пригодницький роман «Один проти КГБ» можна купити не лише у редакції газети «Рівне вечірнє», а й у інтернет-крамниці Yakaboo. Але суттєво дорожче. Тож я маю нагоду перевірити наскільки мої твори потрібні читачу і чи готовий він за них заплатити, а також точно дізнатися чи велика у моєму випадку згадана дистанція від простого схвалення того, що я пишу, до бажання за це заплатити.

Коли що, роман класний! Мені самому подобається!


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також