Роман КРОЛЬ: «Наша головна візія – зробити Рівне потужним спортивним магнітом України»

1013 0

Ми у соцмережах:

Роман КРОЛЬ: «Наша головна візія – зробити Рівне потужним спортивним магнітом України»

10 лютого у Рівному пройшли матчеві зустрічі з боксу та традиційний чемпіонат з кікбоксингу WAKO “Rivne Open Cup”. Особливістю цих змагань було залучення до їх проведення представників різних силових видів єдиноборств. У спортивному святі взяли участь вихованці Харківської школи класичного боксу під керівництвом Валерія Даниленка, кікбоксери з Хмельниччини та Рівненщини у різних вікових та вагових категоріях.

Як розповів голова Рівненської федерації з кікбоксингу WAKO Роман Кроль, змагання є генеральною репетицією перед потужним спортивним фестивалем, який планується провести влітку у Рівному на відкритому повітрі. Для цього заплановано обрати велелюдний майданчик у центрі міста. Це може бути Майдан Незалежності, парк культури та відпочинку імені Тараса Шевченка або територія поблизу ТРЦ «Злата Плаза». Захід планується провести з урахуванням усіх правил безпеки в умовах воєнного стану.

« У цьому спортивному святі поки що буде представлено п‘ять видів бойових мистецтв: кікбоксинг WAKO, класичний бокс, тайський бокс, бойове та класичне самбо. Також на розгляді вид змішаних єдиноборств ММА. Наша візія незмінна – зробити Рівне потужним спортивним магнітом України».

До участі у фестивалі в майбутньому передбачається залучити спортсменів із сусідніх країн: Польщі, Молдови тощо. Втім, попередньо планується провести змагання в масштабах національних, однак зупинятись на цьому організатори не збираються. Лютневі матчеві зустрічі – можливість перевірити рівень бійців.

«Сьогодні ми присутні на міні-репетиції перед фестивалем бойових мистецтв. Тут ми безпосередньо вже приміряємо, яких спортсменів будемо виставляти на цих змаганнях, хочемо визначити найкращих, аби спортивний фестиваль пройшов на рівні. Я в цьому не сумніваюсь - сьогодні на ринзі присутні майбутні чемпіони: вихованці клубів «Праджат», «Легіон», «Будокан», ДЮСШ №5, «Ліга Чемпіонів». Також ще є час і ми маємо зрозуміти: що нам потрібно виправити і де дотягнути», - розповів головний тренер спортивного простору «Праджат» з кікбоксингу Олексій Пашков.

Для участі у генеральній репетиції до Рівного прибуло 126 учасників з чотирьох регіонів України. За результатами змагань визначили три номінації серед рингових дисциплін. Одну з них, «За багаторічну роботу в сфері кікбоксингу WAKO», вручили Заслуженому тренеру України Олегу Герману. Організатори лютневої генеральної репетиції переконані, влітку у Рівному спортивний фестиваль вдасться провести на високому рівні адже сьогодні, як ніколи, у цьому прагненні сформовано «єдиний потужний кулак»: представники усіх вище перерахованих видів спорту, спонсори та органи місцевої влади.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також