Ромок, які обікрали у Березному пенсіонера, зловили у готелі на Волині

4354 0

Ми у соцмережах:

фото - ілюстративне

Після візиту двох жінок-ромок 21 лютого, 79-річний березнівчанин не виявив трьох тисяч гривень. Пенсіонер звернувся за допомогою до поліції.

До будинку господаря прийшло двоє жінок-ромок. Спочатку вони попросили води, отож всі пішли на кухню. Потім ще попросили аркуш паперу, бо нібито треба було щось записати.

Коли ж гості залишили будинок, чоловік запідозрив недобре та кинувся до шафи, де зберігав три тисячі гривень. Перечуття підтвердилося: грошей там не було.

Березнівчанин повідомив поліцейським лише, що невідомі під’їхали до його господарства на легковому автомобілі срібного кольору, а також запевнив, що зможе впізнати зловмисників. Однак, найімовірніше, що доки на кухні всі пили воду, у будинку «працювала» ще одна – третя спільниця.

За допомогою камер відеоспостереження оперативникам вдалося встановити марку авто, а невдовзі – і місцеперебування зловмисників. Оперативники управління карного розшуку в одному із готелів Луцька виявили ромок.  Нині одну із них 79-річний потерпілий упізнав.

За фактом крадіжки із зловмисницями проводяться слідчі дії, повідомляє відділ комунікації поліції Рівненської області.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також