Росія почала брехати, що не запускала ракету по вокзалу в Краматорську

1184 0

Ми у соцмережах:

Росія почала брехати, що не запускала ракету по вокзалу в Краматорську

Росія в черговий раз намагається "відмазатися" від відповідальності за свої злочини. Цього разу там стверджують, що вони не мають на озброєнні ракети "Точка У". Це брехня!

Сьогодні російські окупанти запустили ракету "Точка У" по залізничному вокзалу в Краматорську.  Кількість загиблих та поранених у Краматорську через обстріл залізничного вокзалу збільшилась:  загинули 39 осіб та 87 отримали поранення. Через деякий час російські пропагандисти почали відмазуватися, що обстріл нібито зробили українські військові, а таких ракет вони на озброєнні не мають.

24 канал повідомляє: в росіян можуть бути проблеми з кількістю "Іскандерів" та "Калібрів", тому вони інколи використовують старіший оперативно-тактичний ракетний комплекс "Точка". Такі ракети наші військові вже збивали в різних регіонах. Цей комплекс має певний недолік – дальність польоту від 70 до 120 кілометрів. Тому росіяни можуть запускати їх лише з української території. 

Ось, до прикладу, командир добровольчого батальйону МВС "Луганськ-1" Артем Вітко позує на фоні "Точки У", яку вдалося збити українським захисникам над Луганщиною. 

Ще одну таку ракету нещодавно знайшли українські рятувальники на Чернігівщині.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також