Росія може готувати наступ на Рівне та Житомир – військовий експерт

6542 0

Ми у соцмережах:

Росія може готувати наступ на Рівне та Житомир – військовий експерт

Російський диктатор Володимир Путін не збирається зупиняти війну.

Тому для майбутніх наступальних операцій той намагається втягнути у війну Білорусь, впевнений директор військових програм Українського центру економічних і політичних досліджень ім. А. Разумкова Микола Сунгуровський.

Той в інтерв’ю «Уніан» припустив напрям майбутнього можливого удару.

- Не можна забувати, що в резерві у РФ знаходиться ще третій армійський корпус, який формується в Муліно. Ще є 40 добровольчих батальйонів, які формуються по всій Росії (вони, в основному, йдуть на схід, щоб хоч якось скувати наші сили). Але не думаю, що вони будуть ударним кулаком. А ось те угруповання, яке збирається в Білорусі, - воно може.

Власне, те, що в Білорусь стягуються і ракети С-300 – це, думаю, прикриття. Це спроба показати, що готуються обстріли наземних цілей. Насправді ж готується велика наступальна операція, для якої необхідна посилена протиповітряна оборона. Тим більше, на тлі тієї інформації, що Україні передаються авіаційні засоби
, - говорить Сунгуровський.


На його думку, можливими напрямами удару є Рівне та Житомир, щоб перерізати наші логістичні магістралі поставок західної допомоги.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також