Росіяни вдарили п’ятьма ракетами по Запоріжжю та ще кількома - по Краматорську

1751 0

Ми у соцмережах:

Росіяни вдарили п’ятьма ракетами по Запоріжжю та ще кількома - по Краматорську

Троє людей у Запоріжжі отримали поранення, одна з них померла дорогою до лікарні. А у Краматорську на Донеччині - 13 поранених та двоє загиблих.

Росіяни сьогодні ввечері завдали масований ракетний удар по Запоріжжю, випустивши п’ять ракет. Внаслідок удару зруйновано об’єкти інфраструктури, відомо про одну загиблу й двох поранених повідомляє Zaxid.net.

- Близько 19:15 ворог завдав удар по місту Запоріжжя. Загалом випущено 5 ракет. Руйнувань зазнали об’єкти інфраструктури в Шевченківському районі обласного центру. Виникла пожежа», – повідомив голова Запорізької обласної військової адміністрації Олександр Старух.

Нагадаємо, що також cьогодні увечері росіяни завдали ракетного удару по Краматорську, внаслідок чого загинули двоє людей.  Внаслідок обстрілу загинули щонайменше двоє людей, повідомив голова Донецької обласної військової адміністрації Павло Кириленко. За його інформацією, обстрілом пошкоджено щонайменше 20 приватних будинків, також після обстрілу спалахнула пожежа. Однак він уточнив, що остаточні наслідки обстрілу встановлюються.

Міський голова  Краматорська Олександр Гончаренко згодом уточнив, що удар припав на селище Іванівка біля міста. За його словами, пошкоджено десятки приватних будинків.  2 загиблих та 13 поранених.


 


 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також