Розчарування в останній чверті

2186 0

Ми у соцмережах:

Розчарування в останній чверті

Заключна чверть зустрічі між «Пульсаром» та муніципальним клубом з Одеси відверто зіпсувала загальне приємне враження від гри нашої команди у попередніх трьох десятихвилинках. Перед заключним періодом «Пульсар» програвав усього чотири очки, що для баскетболу мізер. Так вірилося, що в останній чверті наша команда через «не можу» додасть і врешті виграє у свого суперника.

«Пульсар» — МБК «Одеса»
73:94 (24:17, 18:27, 17:19, 14:31)
«Пульсар»: Кузьмінець (4), Костко (4), Ковалевський (15), Кіба (5), Шелуха (2), Дубнюк (18+13 підборів), Скиданов (6), Шемосюк (10), Колот (0), Артимович (5), Кавалерідзе (3), Лебідь (1).
«Одеса»: Шевченко (6), Милосердний (0), Ткач (8), Тимошенко (8), Другачонок (2), Окунський (10), Зубрицький (28), Капінос (16), Банев (5), Аненков (11).

Заключна чверть зустрічі між «Пульсаром» та муніципальним клубом з Одеси відверто зіпсувала загальне приємне враження від гри нашої команди у попередніх трьох десятихвилинках. Перед заключним періодом «Пульсар» програвав усього чотири очки, що для баскетболу мізер. Так вірилося, що в останній чверті наша команда через «не можу» додасть і врешті виграє у свого суперника. У підсумку усе вийшло дещо інакше: рівняни повністю віддали четерту чверть, отримавши у підсумку «мінус» 21. І хоча МБК «Одеса» — потужний суперник, укомплектований класними баскетболістами (чого лише сивочолий ветеран Олександр Окунський вартий), але все одно прикро. — Ми прагнули здобути у цій грі перемогу, — сказав після матчу головний тренер «Пульсара» Сергій Шемосюк. — На жаль, у вирішальний момент деякі гравці нашої команди почали думати про особисті статистичні показники, а не про командну гру. «Пульсар» не має у своєму складі зірок, здатних самостійно вирішити долю матчу, тому наша сила саме у командній грі. Після тривалої перерви, пов’язаної з травмою, на майданчик повернувся Андрій Костко, проте поки що ні він, ні Сергій Кіба, який залікував травму трішки раніше, не здатні грати на повну силу. Є надія, що до надважливої гри 12 березня з «Кривбасбаскетом» наші травмовані зможуть підійти в більш оптимальній формі. Результати інших матчів: «Будівельник» — «Сумихімпром» — 70:75, «Возко» — МБК «Миколаїв» — 70:81.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також