«Розумні зупинки»: на одній буде не тільки табло, а й питна вода

2527 0

Ми у соцмережах:

Нові зупинки будуть такі, як зараз на Театральній площі

«Рівнеоблводоканал» вирішив взятися за облаштування у Рівному зупинок громадського транспорту. Дванадцять таких місць визначив міськвиконком — на вулицях Чорновола та С. Бандери.

Підриємство збирається перетворити їх на «розумні зупинки», як на Театральній площі. А на зупинці в районі Нового Двору буде можливість набрати й чистої артезіанської води.

Директор підприємства Андрій Карауш у пропозиції, яку розглядав виконком, зазначив, що мова йде про встановлення навісів з інформаційним табло над зупинками, яке відображатиме розклад руху громадського транспорту онлайн. Також за кошти водоканалу облаштують прилеглу до зупинок територію, встановлять смітнички і камери спостереження, розмістять карти маршрутів, підключать до електропостачання або забезпечать автономне.

Водоканал збирається обслуговувати нові розумні зупинки протягом десяти років, після чого зобов’язується передати їх у власність міста. Натомість підприємство отримає можливість протягом цього терміну розміщувати на зупинках власну рекламу.

Дарина Гузенкова.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також