Рядового поліції судитимуть за смертельну автопригоду

1241 0

Ми у соцмережах:

Рядового поліції судитимуть за смертельну автопригоду

На Рівненщині судитимуть 19-річного курсанта Національної академії внутрішніх справ, який скоїв смертельну автопригоду у Березно.

Це сталося ще 29 січня цього року. Майбутній правоохоронець був напідпитку і збив вдосвіта автомобілем «Opel Movano» на смерть велосипедистку та втік. Таким чином він фактично залишив жінку, яка перебувала в небезпечному для життя стані, без допомоги. 46-річна потерпіла померла у кареті швидкої допомоги,  яка прибула за викликом очевидців дорожньо-транспортної пригоди. 

Прес-служба прокуратури Рівненської області повідомляє, що у слідчих є беззаперечні докази провини молодого водія. Нині досудове розслідування у кримінальному провадженні завершено, обвинувальний акт стосовно правоохоронця прокуратурою Рівненської області скеровано до суду.

За вчинення дорожньо-транспортної пригоди, внаслідок якої загинула людина, та залишенні особи в небезпеці, рядовому поліції загрожує покарання - позбавлення волі на строк від 3 до 8 років, до того ж - з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до 3 років або без такого..
 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також