Рятувальники показали, чому вони запізнюються на гасіння пожеж (ВІДЕО)

2235 2

Ми у соцмережах:

Рятувальники показали, чому вони запізнюються на гасіння пожеж (ВІДЕО)

Управління ДСНС України в Рівненській області закликає рівненських водіїв пропускати спецтранспорт. Адже, можливо, в момент, поки пожежне авто стоїть у пробці, комусь терміново потрібна допомога.

У всіх Європейських країнах водії автомобілів, котрі не пропустили пожежний автомобіль або карету швидкої медичної допомоги з включеним спеціальним сигналом, стають грубими порушниками правил дорожнього руху і платять серйозні суми штрафу за свою нечемну поведінку на дорозі. Це дисциплінує. У нас же замість того, щоб поступатися дорогою спецтехніці, що поспішає на допомогу, водії зазвичай байдуже реагують на ситуацію, продовжуючи рух в обраному напрямку.

Окрім цього, серйозною проблемою є той факт, що більшість водіїв, особливо великогабаритного транспорту, нехтуючи правилами дорожнього дуру паркують дані автомобілі в неналежному для цього місці, що стає серйозною проблемою для спецтехніки котра прямує на місце виклику.

Шановні водії, просимо вас толерантно відноситись до пропуску спец автомобілів ДСНС які курсують по місту з увімкненими проблисковими маячками та звуковим сигналом. Це означає, що спецтехніка їде на екстрені виклики (пожежі, ДТП, надання допомоги, знищення боєприпасів) адже лічені секунди можуть стати вирішальними для тих, хто потребує невідкладної допомоги!


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також