Рятувальники покажуть шоу у Вараші

1497 0

Ми у соцмережах:

Рятувальники покажуть шоу у Вараші

16 лютого у Вараші відбудеться ІІІ чемпіонат серед пожежно-рятувальних підрозділів Рівненської області за звання «Кращий пожежний-рятувальник» у форматі міжнародних змагань «Firefighter Combat Challenge». За звання найсильнішого змагатимуться 11 команд рятувальників з різних куточків України.

Торік в в Україні відбулися перші Всеукраїнські спортивні змагання пожежників-рятувальників у форматі “Firefighter Combat Challenge”. У захопливій боротьбі визначилися найсильніші рятувальники і рятувальниці, а у змагань з'явилися віддані шанувальники. Тож цього року продовжують гарну традицію і розпочинають новий сезон видовищної боротьби! Попереду багато міст і чимало сюрпризів, які ми підготували як учасникам, так і усім, хто завітає на наші спортивні свята у своєму місті.

16 лютого у місті Вараш відбудеться ІІІ чемпіонат серед пожежно-рятувальних підрозділів Рівненської області за звання «Кращий пожежник-рятувальник» у форматі міжнародних змагань «Firefighter Combat Challenge».

За звання найсильнішого змагатимуться 11 рятувальників з різних куточків України. Програма заходу дуже насичена, адже на учасників чекають непрості випробування:

- підйом рукавної лінії по сходових маршах на майданчик 4-го поверху навчальної вежі;

- підйом рукавних скаток з укладанням у контейнер;

- “силовий тренажер”, де ударами кувалди учасник повинен перемістити балку вагою 72,5 кг на відстань 1,5 м;

- прокладання робочої лінії і подання ствола на заливку мішені;

- “евакуація потерпілого”, де учаснику необхідно підняти і протягнути манекен вагою близько 80 кг на відстань 30 м.

Учасники на швидкість виконають непрості вправи, а за правильністю виконання стежитиме професійне журі з Республіки Польща.

Також в рамках заходу заплановано показові виступи рятувальників-стронгменів і команд юних пожежників-рятувальників, виставка пожежно-рятувальної техніки і спорядження та тематичні сувеніри. Упродовж дня на гостей заходу чекає безліч сюрпризів та незабутніх емоцій. А головне — видовищне шоу від професіональних рятувальників.

Початок о 8.30.

Місце проведення: м. Вараш (колишній Кузнецовськ), база спортивного комплексу 2-го державного пожежно-рятувального загону з охорони Рівненської АЕС (промзона). Вхід вільний!

 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також