СБУ проводить обшуки на «Поліській митниці» у Рівному

2229 0

Ми у соцмережах:

СБУ проводить обшуки на «Поліській митниці» у Рівному

Сьогодні стало відомо про обшуки, які проводять співробітники Рівненського Управління СБУ в «Поліській митниці» Держмитслужби у Рівному.

Інформацію про обшуки сайту ВСЕ підтвердили і в пресцентрі УСБУ. Пресофіцерка Управління СБУ Інна Ілючок відповіла:

– Так, дійсно, співробітники Управління СБУ в Рівненській області на даний момент здійснюють слідчо-оперативні заходи на території «Поліської митниці», більш детальну інформацію щодо кримінального провадження та його результатів повідомимо пізніше. 

Підтвердив присутність правоохоронців Суспільному в телефонному коментарі і начальник Поліської митниці Сергій Панчук.

-Дійсно, у нас проводяться зараз слідчі дії, але подробиць сказати поки не можу. Все буде ясно по завершенню слідства. Причину обшуків поки назвати не можу, каже митник.

6-го грудня 2019-го року Служба безпеки України проводила слідчі дії на Рівненській митниці. Підстава – кримінальне провадження, відкрите за матеріалами СБУ Державним бюро розслідувань. Йшлося про статтю 364 ККУ "Зловживання владою та службовим становищем". На митниці пояснили, що цікавили силовиків документи щодо здійснення у 2018 році митних оформлень.

У листопаді 2010-го у СБУ також заявляли, що посадовці Рівненської, Львівської та Івано-Франківської митниць організували нелегальну схему розмитнення іноземних авто. Обшуки в Рівненській митниці проводили працівники з Києва.

У серпні 2019-го працівники ДБР з Києва провели обшуки у будівлі Рівненської митниці на вулиці Соборній та у приміщенні митного посту "Рівне" на вулиці Млинівській. Тоді йшлось про справи щодо ухилення від сплати податків, підробка документів, зловживання владою.

У грудні 2019-го року Рівненська митниця була реорганізована у Поліську митницю ДФС.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також