Серед 10 загиблих – водій маршрутки

2168 0

Ми у соцмережах:

Серед 10 загиблих – водій маршрутки

В ДТП під Житомиром загинули водій маршрутки Київ-Рівне та дев’ять пасажирів, десять травмовані.

Дорожньо-транспортна пригода за участі маршрутного автобуса та великогабаритної вантажівки сталась 20 липня близько 10.40 на 127 км автодороги Київ-Чоп, поблизу с.Глибочиці Житомирського району.

За інформацією обласної поліції, на місці події працювали поліцейські, рятувальники та медики.

- За попередніми відомостями, водій маршрутного автобусу (вірогідно, сполученням Київ – Рівне), рухаючись у напрямку м. Житомира, скоїв зіткнення з вантажівкою «DAF» з напівпричепом. Станом на 11.30 відомо, що унаслідок ДТП 10 людей загинуло, ще 10 із отриманими травмами різного ступеню тяжкості доставлені до медичних закладів, - повідомляє ГУНП. 

Слідчо-оперативні групи головного управління Нацполіції в області та Житомирського відділення поліції з’ясовують обставини фатальної аварії.

В поліції уточнили, що серед 10 загиблих – водій маршрутки та дев’ять пасажирів, один з яких хлопчик приблизно шести років.

Станом на 13.30 ГУНП в Житомирській області повідомляє, що серед травмованих двоє дітей: дівчинка, 2007 р.н., жителька с. Гульська Новоград-Волинського району; хлопчик, на вигляд 13-ти років.

«Діти у тяжкому стані госпіталізовані до реанімаційного відділення обласної дитячої лікарні», - інформують правоохоронці.

Також у медичні заклади м. Житомира доставлені: жителька Ружинського району Житомирщини, 1993 р.н.; житель м. Новограда-Волинського, 1963 р.н.; житель м. Коростеня; ще 1 жінка, особа якої нині встановлюється.

Уточнити інформацію про загиблих та постраждалих осіб можливо за телефоном – (0412) 40-73-73.

Житомир.info


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також