Шахрай пішов у ломбард і обіцяв повернутися

1341 0

Ми у соцмережах:

Шахрай пішов у ломбард і обіцяв повернутися

Слідчі Березнівського відділення поліції скерували до суду кримінальне провадження із обвинувальним актом за фактом шахрайства відносно 19-річного жителя Березнівського району

27-річний житель села Моквин приїхав у Березне, аби продати прикраси з золота та срібла та купити телефон. Біля одного з магазинів розповів про свій намір хлопцю, якого бачив вперше. І той запропонував селянину, щоб він купив його мобільний. Аби впевнитися, що прикраси справді із золота та срібла, загальна вартість яких становить майже три з половиною тисячі гривень, молодик пішов з ними до ломбарду. Потерпілий так його і не дочекався, а потому на мобільний почав отримувати повідомлення, аби в жодному випадку не звертався у поліцію, бо матиме неприємності. Потерпілий не злякався погрози. І поліцейські встановили особу шахрая. Це був  19-річний хлопець, який ніде не працює.

Відділ комунікації поліції Рівненської області повідомляє, що матеріали кримінального провадження із обвинувальним актом скерували до суду, який і обиратиме підозрюваному міру покарання. Йому загрожує штраф до п'ятдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або виправні роботи на строк до двох років чи обмеження волі до трьох років.

 

 

--  


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також