Що подарувати коханим до Дня Валентина, де б вони не були?

608 0

Ми у соцмережах:

Що подарувати коханим до Дня Валентина, де б вони не були?

Любов та надія живе в наших серцях поруч із розгубленістю, переживаннями та невизначеністю. Багато пар та сімей сьогодні, на жаль, перебувають на відстані один від одного, а для стосунків – це суттєве випробування. Тому надважливо у цих складних українських реаліях підтримати своєю увагою коханих – і тих, хто поряд, і тих, хто далеко.

 Напередодні Дня Всіх Закоханих, інтим бутик ЛяМурр у місті Рівне, пропонує ідеї подарунків для ваших найдорожчих других половинок, де б вони не знаходилися. Варіанти інтимних презентів допоможуть потурбуватися про розслаблення та задоволення як тут, так і «там».

1. Еротична білизна – дієвий спосіб нагадати собі, яка ви гарна та зваблива. Влаштуйте приватну фотосесію, де зможете показати своє палке бажання, грайливість та сміливо відправляйте світлини обранцю, якщо він далеко. А для тих, хто поруч абсолютний ВАУ ефект гарантує білизна з відритим доступом – від трусиків, колготок і до цілих комплектів, а також прозорі боді, спокусливі комбінезони-сітки та костюми для рольових ігор.

2. Вібратор – чудовий варіант подарунка коханій для додаткових пестощів та насолоди. Одягнувшись при цьому у Ваші речі, відчуваючи Ваш запах, їй точно вдасться отримати задоволення та згадати приємні відчуття, коли ви були удвох.

3. Чуттєві аксесуари для романтичного зближення допоможуть краще пізнати один одного. Їстівна фарба для розпису тіла відправить вас у пікантну мандрівку по ерогенним зонам партнера. А настільні ігри «для дорослих» допоможуть відкрити приховані бажання один одного. Крім того, це чудовий варіант для святкування Дня Валентина онлайн.

4. Іграшки з дистанційним керуванням - ідеальний варіант для пари. Коли пульт управління знаходиться в руках у партнера, і саме він контролює ритм та інтенсивність ваших відчуттів. А для кохання без кордонів підійде смарт(хайтек) вібратори з блутус навігацією на телефоні. Даруєте іграшку коханій, встановлюєте в себе додаток на смартфон і керуєте задоволення з будь-якої країни світу.

5. Інтимна косметика - допоможе завжди відчувати себе на висоті попри можливі хвилювання та стрес. Масажні масла для релаксу, засоби для додаткового збудження та стимуляції, лубриканти для оральної втіхи з різноманітними смаками, пролонгатори – все, аби насолода тривало довше.

6. Жартівливі еротичні сувеніри однозначно викличуть посмішку, піднімуть настрій та потішать від душі! В асортименті магазину ви знайдете подушку у вигляді грудей, м’яч антистрес у «звабливих» формах, тематичні аксесуари для куховарства та потішні домашні капці.

В магазині ЛяМурр ми разом з вами обов’язково підберемо найкращий варіант подарунка по вашому запиту на радість коханим та близьким.

Адреса магазину: м. Рівне, вул. 16 Липня буд.32

сайт:
lamurr.com.ua

Реклама


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також