Щоб врятувати кобилу, розібрали септик

1983 0

Ми у соцмережах:

Щоб врятувати кобилу, розібрали септик

Сьогодні до рівненських рятувальників за номером «101» надійшло повідомлення, що у приватному господарстві села Дядьковичі Рівненського району у септик провалилася кобила.

Господар відпустив стару Зіньку пастися, а вона не помітила люка, що закривав септичну яму. Той  був геть заржавілий, тому і не витримав значної ваги тварини. Самостійно вибратися із двометрової ями, заповненої водою, кобилка не змогла, отож власник викликав рятувальників.

Значно ускладнювало роботу рятувальників те, що  задні копита кобили сильно вгрузли у мул на дні ями, а обв’язати її рятувальними мотузками чи пожежними рукави можливості не було. Тварина була змучена і майже на рухалася. Тому рятувальникам довелося частково розібрати та підкопати септик, а також вичерпати звідти воду. Лише після цього, тварину вдалося обв’язати мотузками та підняти за допомогою лебідки.

Тварина не постраждала, а власник щиро подякував працівникам Служби порятунку Рівненщини за допомогу. Загалом до надання допомоги було залучено дві одиниці спецтехніки та дев’ять рятувальників. 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також