Щодня на Рівненщині зникає дитина

10701 0

Ми у соцмережах:

Щодня на Рівненщині зникає дитина

За останній квартал рівненські поліцейські розшукали 163 зниклих дітей.

Як розповів заступник начальника поліції Рівненщини Руслан Стрельбицькій, 90% зниклих дітей розшукали впродовж доби. Однак ефективні дії правоохоронців не можуть запобігти тому, що діти зникають майже щодня.

За словами начальника відділу ювенальної превенції області Ірини Чорної, у левовій частині випадків діти йдуть з дому через конфлікти з дорослими. Через це їм доводиться проводити додаткові бесіди як з батьками, так із розшуканими підлітками.

Мобільний оператор «Київстар» зголосився допомогти поліції. Вони розсилатимуть безкоштовні SMS-повідомлення своїм абонентам, які знаходять в радіусі 3 кілометрів від того місця, де може перебувати зникла дитина. У SMS-повідомленнях міститься опис дитини та телефон, куди телефонувати, якщо ви її побачили. Це допоможе поліцейським набагато оперативніше знаходити зниклих дітей. «Київстар» просить в своїх клієнтів не бути байдужими та не відписуватися від проекту «Розшук дітей».

За таким принципом компанія уже співпрацює з поліцейськими в 14 областях України та допомогла знайти 76 дітей. До безкоштовного проекту «Розшук дітей» уже долучилося 16 мільйонів абонентів мобільного оператора.

 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також