Школярі без проблем доїжджатимуть на уроки

1389 0

Ми у соцмережах:

Школярі без проблем доїжджатимуть на уроки

Школярі Дюксинської загальноосвітньої школи І-ІІІ ст. ім. Ніла Хасевича Деражненської сільської ради, що на Костопільщині, відтепер діставатимуться на навчання на новому шкільному автобусі.

Ключі від автомобіля директору школи урочисто вручили, зокрема, і голова обласної ради Олександр Данильчук та депутат облради Руслан Потапчук. 

Відтепер учні Дюксинської школи, передусім ті, які живуть у віддаленому селі Суськ, без проблем доїжджатимуть на уроки. Як зауважив Деражненський сільський голова Олександр Пустовіт, придбали шкільний автобус завдяки субвенції з обласного бюджету в сумі 1 млн 117 тис. грн. Крім того, для розвитку цієї громади виділено інфраструктурну субвенцію в розмірі 683 тис. грн.

За словами голови обласної ради Олександра Данильчука, наступного року у планах забезпечити шкільним транспортом також інші загальноосвітні школи Костопільщини. Адже на поточний рік відповідне фінансування не передбачено.У свою чергу депутат облради Руслан Потапчук готує запит щодо можливості придбання шкільного автобуса, зокрема для учнів села Велика Любаша Підлужненської сільської ради, уже наступного фінансового року.

 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також