Особливий шлюб у День святого Валентина

4638 1

Ми у соцмережах:

Особливий шлюб у День святого Валентина

Весілля у День всіх закоханих — романтичніше не придумаєш. Хоча пара рівнян Тараса та Марини Мельничуків подібного не планували. Проте їхня церемонія стала й справді неповторним та оригінальним святом — зі скрипалем, святковим оформленням та незабутніми враженнями.

Марія Харчук та Тарас Мельничук подавали заяву на укладення шлюбу місяць тому. І перша дата, яку їм запропонували для одруження -14 лютого.

 - Це просто збіг, але ми подумали, чому б і ні? - розповідає Марія. - Це дуже романтично.

чудо-весілля (4)

Тарас та Марія знайомі з дитинства, їхні сім'ї жили на одній вулиці, діти разом ходили до школи. Зустрічатися почали, коли Марія була ще школяркою, стосунки тривали 7 років, поки пара не вирішила їх узаконити.

чудо-весілля (1)

У цей день Рівненський міський ДРАЦС перетворився з адміністративної будівлі у будинок закоханих. Молодят та їхніх родичів зустріли прикрашені червоно-білими кульками та серцями приміщення.

чудо-весілля (3)

Скрипалька з міського музичного училища спершу грала класику, а потім зіграла й “Despacito”. У виконанні скрипки в дещо сповільненому темпі хіт прозвучав дуже ніжно і мелодійно.

чудо-весілля (2)

Все це — подарунок усім парам, які розписувалися в цей день, від Рівненського обласного управління юстиції в рамках проекту Мін’юсту «Кохання поза часом». Він передбачає нестандартне оформлення церемонії одруження, приурочений Дню закоханих. Для молодят також підготували романтичну арку та фотозону.

чудо-весілля (5)

Сама церемонія пройшла традиційно: матері наречених розстелили перед їхніми ногами рушника “На щастя, на долю”, після чого пара обмінялася обручками. Молодята розписалися та отримали свідоцтво про шлюб на руки, а також привітання і квіти від родичів. Щоправда, ведуча відзначила, наскільки цей день — День святого Валентина — особливий для молодят.

чудо-весілля (6) чудо-весілля (7) чудо-весілля (9) чудо-весілля (10)

За словами новопризначеного начальника управління юстиції області Миколи Станіщука, протягом 14 лютого у ДРАЦСі Рівного розпишуть 30 пар, а в Міському будинку культури в парку Шевченка — ще 10 (шлюб за добу). Це вперше за кілька років стільки пар одружуються в цей день.

чудо-весілля (11) чудо-весілля (12) чудо-весілля (13) чудо-весілля (14)

Також у Валентинів день всі закохані зможуть подавати до Рівненського міського відділу державної реєстрації актів цивільного стану заяву про державну реєстрацію шлюбу до 24.00. А першій парі, яка це зробила, торгово-розважальний центр “Екватор” о 20:00 подарує сертифікат. Який саме — таємниці не розкрили.

чудо-весілля (15) чудо-весілля (16) чудо-весілля (17)

Дарина Гузенкова


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також