Шукають, хто забруднює пилом у Квасилові повітря, авто та одяг

715 0

Ми у соцмережах:

Шукають, хто забруднює пилом у Квасилові повітря, авто та одяг

Забруднення атмосферного повітря, автомобілів та одягу пилом є давньою проблемою для жителів селища Квасилів, яка знову отримала суспільний резонанс. В соціальних мережах квасилівчани знову почали скаржитися на нерегульовані викиди в атмосферне повітря, що негативно впливають на їхнє здоровʼя та якість життя.

Робоча група, яка була створена для запобігання негативному впливу на навколишнє природне середовище на території Рівненської міської територіальної громади виїхала на місце, щоб встановити ймовірні джерела забруднення атмосферного повітря.

- Крім того, з метою визначення якості атмосферного повітря в зоні житлової забудови селища Квасилів здійснили забір проб повітря та згодом буде проведено його дослідження на вміст забруднюючих речовин. Жителі Квасилова вважають, що джерелом забруднення атмосферного повітря є промислове підприємство, яке розташоване на території сусідньої Здолбунівської ОТГ. Тож робоча група вирішила підготувати відповідне звернення в Здолбунівську міську раду щодо врегулювання даного питання, - повідомляє Рівненська міська рада.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також