Шукають консультанта для проекту Світового банку

1246 0

Ми у соцмережах:

Шукають консультанта для проекту Світового банку

Світовий банк погодив технічні завдання для відбору індивідуального консультанта Cубпроекту «Підвищення ефективності лікування та профілактики хвороб системи кровообігу в Рівненській області на період з 2015 по 2020 роки». Цього разу відбиратимуть консультанта з інженерних робіт.

Світовий банк надає Україні позику у розмірі 214,73 мільйона доларів США на проект «Поліпшення охорони здоров'я на службі людей». Рівненщина на реалізацію свого субпроекту отримає 25 мільйонів доларів США.

Проект розрахований на п’ять років.  Його мета - покращення забезпеченості медичних працівників всіх рівнів, надання медичної допомоги матеріальними та технічними засобами для своєчасного виявлення та адекватного лікування хворих , покращення санітарно–освітньої роботи серед населення області, підвищення рівня кваліфікації медичних кадрів, інформатизація закладів охорони здоров’я.

Документи від кандидатів прийматимуть до 11 год. 09 березня 2018 року включно. Резюме українською та англійською мовами просять направляти електронною поштою або подати особисто із зазначенням вакансії. Резюме без зазначення вакансії та перекладу англійською мовою розглядати не будуть.

Ознайомитись з детальними вимогами можна тут

 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також