Шустова намагаються зняти з кандидата на голову Олександрійської ОТГ

1657 0

Ми у соцмережах:

Шустова намагаються зняти з кандидата на голову Олександрійської ОТГ

Суд зобов’язує комісію не допускати до виборів Миколу Шустова в Олександрійську ОТГ.

Одна з кандидатів-конкурентів Валентина Солощук подала до суду, адже вважає що районна партійна організація «Радикальної партії» не може висувати Миколу Шустова. За словами Миколи Шустова, суд задовольнив її клопотання.

- Я зараз їду в Житомир і негайно подаватиму на апеляцію. В такому разі всіх кандидатів мають від виборів відсторонити. Це ненормальний і брудний метод. Районна партійна організація має право мене висувати. Це абсурдна ситуація,  - коментує сайту ВСЕ Микола Шустов.

Варто зазначити, односельці говорять про те, що готові влаштовувати саботаж виборам, якщо пана Миколу не допустять до участі. Подейкуюють, що він має найвищий рівень підтримки серед мешканців перспективної ОТГ.

Депутат-«радикал» Андрій Лозовий запевняє, що відстоюватиме до кінця кандидата Миколу Шустова. Запевняє, що судове засідання відбудеться до опівночі. 

Нагадаємо, що 29 квітня у тpьох ОТГ Рівнeнщини відбудутьcя вибoри. Відповідне рішeння прийняла Цeнтральна виборча комісія. В Олeксандрійській, Шпaнівській та Повчaнській ОТГ мешкaнці обирaтимуть депутaтів і гoлів ОТГ.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також