Сім шкіл Рівненської області увійшли у ТОП-200

9172 0

Ми у соцмережах:

Рівненський обласний ліцей. Фото - РадіоТрек

Рейтинг шкіл України за результатами ЗНО зробив портал «Освіта.ua». Окрім того, що показав рейтинги шкіл в обласних центрах та областях, створив і ТОП-200 шкіл в Україні. До останнього увійшли шість навчальних закладів у Рівному та одна у Сарнах.

За вихідні дані для укладання рейтингу використовували результати зовнішнього незалежного оцінювання, отримані випускниками шкіл у 2018 році. Школи ранжували за рейтинговим балом, який розрахований на підставі середнього значення балів ЗНО, отриманих з усіх предметів ЗНО, та з урахуванням загальної кількості складених тестів випускниками кожної школи.

Найкращим закладом, за рейтингом, в Україні є Львівський фізико-математичний ліцей-інтернат при Львівському національному університеті імені Івана Франка, на другому та третьому місцях – Природничо-науковий ліцей №145 Печерського району Києва та київський ліцей «Інтелект».

Рівненський обласний ліцей, що на вулиці Котляревського у Рівному, посів 69-ту позицію у рейтингу, найвищу серед рівненських шкіл.

На 81-му місці – Рівненська українська гімназія, на 125-му - Рівненська гуманітарна гімназія, на 153-му – Сарненський НВК "Школа-колегіум" ім. Т. Г. Шевченка, на 162-му – Рівненська спеціалізована школа І-ІІІ ст. "Центр надії" ім. Надії Маринович, 192-му – Рівненська класична гімназія "Престиж", на 195-му – Рівненський НВК №12.

Рейтинг шкіл Рівненської області можна побачити тут, а шкіл Рівного – за цим посиланням

 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також