Сина Ковтунця звинувачують у розбої

2032 0

Ми у соцмережах:

Володимир Ковтунець

Прокуратура Києва повідомила про підозру в розбої 18-річному Михайлу, наймолодшому синові першого заступника міністра освіти Володимира Ковтунця, який родом з села Ясининичі Рівненського району. Цього тижня йому оберуть запобіжний захід. Найвірогідніше, що це буде домашній арешт.

- Зазначена особа є третім фігурантом у кримінальному провадженні, яке розпочато за фактом розбійного нападу на кур'єра інтернет-магазину, - повідомила Надія Максимець, прес-секретар прокуратури Києва. - Йому повідомлено про підозру у розбої, вчиненому за попередньою змовою групою осіб.  Щодо обставин нападу, відомо і встановлено слідством, що зазначені три людини, змовившись між собою, замовили через інтернет-магазин телефон IPhone 8+. І коли кур'єр привіз його на місце зустрічі, вчинили напад.  Всім трьом оголошено підозру. Щодо фігурантів кримінального провадження вирішується питання про обрання їм запобіжного заходу. Санкція статті передбачає від 7 до 10 років позбавлення волі.

Перший заступник міністра освіти і науки 61-річний Володимир Ковтунець був народним депутатом України 2-го скликання від НРУ.  Він має трьох синів  Олеся (1979 року народження), Романа (1983 року народження) та Михайла (2000 року народження). 

Володимир Ковтунець так прокоментував ситуацію з сином на своїй сторінці у Фейсбуці:

- Все, що зараз відбувається в ЗМІ навколо моєї сім'ї, є замовною політичною розправою. Його (синова) провина в тому, що піддався на провокацію і опинився в потрібному для недругів місці. Це не перша спроба провокації щодо мене і сім'ї. Сподіваюсь, правоохоронці розберуться з усіма дійовим особами нинішнього скандалу. Якщо ж Мишко виявиться винним, буде відповідати по закону.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також