Ситуація на фронті загострилась - Головнокомандувач Сирський

758 0

Ми у соцмережах:

Ситуація на фронті загострилась - Головнокомандувач Сирський

Ворог намагається вийти на адміністративні межі Луганської області.

 Головнокомандувач Сирський заявив, що ситуація на фронті загострилась. За його словами, окремі позиції переходять «з рук в руки» кілька разів протягом доби, - пише Суспільне.

Війська РФ зосередили зусилля на кількох напрямках, намагаючись захопити стратегічну ініціативу.

Зокрема, на Покровському та Курахівському напрямках наступають до чотирьох бригад росармії. Вони досягли «певних тактичних успіхів». Сили оборони перемістились на нові рубежі західніше Бердичів, Семенівки та Новомихайлівки. 

На Краматорському напрямку бої ідуть за Іванівське та Часів Яр. Також росіяни намагаються повернути під свій контроль Кліщіївку та вийти на рубіж по каналу «Сіверський Донець-Донбас».
 
На Сіверському напрямку наступають в районі Білогорівки та Роздолівки, намагаються прорватися і блокувати Сіверськ для наступу на Слов’янськ.
 
На Харківському напрямку РФ перегруповує та нарощує чисельність військових. Російська армія мала частковий успіх поблизу Берестового на Куп’янському напрямку та продовжує наступати на село Терни на Лиманському напрямку.
 
Сили оборони покращили своє тактичне положення в районі Серебрянського лісництва на Донеччині та Синьківки на Куп’янському напрямку, а також встановили контроль над островом Нестрига на Херсонському напрямку.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також