Смертельна ДТП з рівненською маршруткою: поліція ідентифікувала чотирьох із десяти загиблих

5622 0

Ми у соцмережах:

Смертельна ДТП з рівненською маршруткою: поліція ідентифікувала чотирьох із десяти загиблих

З десяти загиблих під час ДТП з маршруткою під Житомиром до вечора стали відомі прізвища лише чотирьох осіб. Пошуки тривають.

Загинули 56-річний громадянин Грузії, 60-річна жителька Києва, родом з Рівненщини, 14-річний хлопчик із села Гульська Новоград-Волинського району Житомирщини, а також 44-річний мешканець Полонного на Хмельниччині, який і був за кермом маршрутки.

Нагадаємо, сьогодні зранку неподалік Житомира на трасі Київ-Чоп маршрутка з рівненськими номерами втаранилася у вантажівку, що стояла на узбіччі. Десятеро людей загинули, стільки ж отримали травми різної тяжкості.

Мікроавтобус зареєстрований на подружжя бізнесменів Луциків. Проте, як ми вже писали, родина заперечує, що здійснювала перевезення, і каже, що позичила бус другові.

Прямувала маршрутка з Києва до Рівного. Як розповіла пасажирка маршрутки, водій вдосвіта їхав до Києва і уже повертався з пасажирами у зворотному рейсі.

Потерпілі, які вижили у ДТП, перебувають у житомирських лікарнях.

Нагадаємо, що у червні на трасі Київ-Ковель неподалік Сарн розбиралася маршрутка, яка їхала зі столиці до Ковеля. На місці ДТП загинуло четверо людей, п'ята - у лікарні.

 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також