Спеціальний центр у Рівному годує та допомагає в побуті людям з обмеженими можливостями

1201 0

Ми у соцмережах:

Спеціальний центр у Рівному годує та допомагає в побуті людям з обмеженими можливостями

На Рівненський територіальний центр соціального обслуговування населення в Рівному торік місто витратило понад 10 тис.грн. Ці кошти було спрямовано на ремонт будівель центру і допомогу людям похилого віку та особам з інвалідністю, які не можуть обслуговувати себе самі.

 Загалом такий центр за 2017 рік надав десятки тисяч різних послуг: тут готують гарячі обіди для соціально незахищених категорій населення та роздають гуманітарну допомогу: одяг та продуктові пакети.

Оскільки в центрі працюють соціальні працівники, то вони виїжджають на дім до тяжко хворих осіб та допомагають їм у побуті: готують їсти, прибирають і навіть обмивають, якщо в тому є потреба. Загалом таких людей в місті – 1283, проте в центрі не виключають, що їх може бути й більше, просто не всім відомо про існування закладу такого типу.

Також територіальний центр соціального обслуговування населення Рівного надає можливість пройти тут реабілітацію, яка включає: фітолікування, лікувальну фізкультуру, масажі, інгаляції, магнітотерапію, ампліпульс та інші. Окрім того, тут час від часу влаштовують культурно-мистецькі заходи.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також