Співачка з Рівненщини -одна з переможниць фестивалю «Пісня над Бугом»

1308 0

Ми у соцмережах:

Співачка з Рівненщини -одна з переможниць фестивалю «Пісня над Бугом»

На фестиваль у Хмельницький з’їхались понад 300 виконавців із різних областей України. Діти змагались у номінаціях народний спів, академічний спів та естрадна пісня у п’яти вікових категоріях.

У Хмельницькому палаці творчості дітей та юнацтва з успіхом пройшов черговий VІ Всеукраїнський дитячо-юнацький фестиваль-конкурс юних вокалістів «Пісня над Бугом». Юні виконавці під час своїх  виступів надавали перевагу українському вокальному мистецтву. Поряд з творами молодих, але вже відомих, авторів звучали пісні Володимира Івасюка, українські народні твори в сучасній обробці, класика естрадної музики європейських країн.

Рівненщину представляла Дарина Алексійчук – вихованка вокального ансамблю «Кольорові сни» Костопільського будинку школярів та юнацтва (керівник Ірина Салівончик). Юна вокалістка нагороджена дипломом ІІ ступеня у номінації «Естрадна пісня» (вікова категорія 9-11 років).

Фестиваль організований Українським державним центром позашкільної освіти, Міністерством освіти і науки України та управлінням освіти Хмельницької міської ради. 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також