Страшний перехід: щодня учні переходять дорогу по «зебрі», якої нема (ФОТО)

2207 1

Ми у соцмережах:

Страшний перехід: щодня учні переходять дорогу по «зебрі», якої нема (ФОТО)

Рівняни обурені тим, як міська влада нехтує правилами дорожнього руху, не поновлюючи розмітку на дорогах міста. Саме на одному з таких, де стерлася «зебра», вчора, 31 серпня, і збили школяра.

 На це звернула увагу рівненська журналістка Ольга Ферар:

«Під колеса у Рівному потрапив маленький хлопчина. Йшов по переходу і завтра до школи не піде, бо опинився у лікарні. Цього місяця жахливо гинуть або калічаться діти на Рівненщині. Удар струмом, згоріли в сараї, ДТП...Звісно від біди ніхто не застрахований, але іноді цього можна було уникнути. Як наприклад, намалювати елементарну довбану РОЗМІТКУ. Яку я вважаю, мають малювати постійно як тільки десь затирається. Я боюсь сама цього переходу і чорт побери навіть не уявляю як страшно його переходити дитині. Майте совість - «де розмітка?»

Рівняни також пишуть, що це один з найстрашніших пішохідних переходів у місті.

«Це поряд мого будинку сталось, - каже Олександр Безощук. - 9 школа. Щодня сотні дітей ідуть даним переходом. Подавали його ми міскій владі як один з проблемних, однак ні освітлення, ні інших рішень щодо нього немає».

«Страшний перехід. Неможливо перейти дорогу. Ледве не збивали кільканадцять разів», - додає Іванка Матвійчук.

Тим часом у патрульній поліції Рівненської області повідомили, що напередодні нового навчального року обстежили вулично-дорожню мережу біля загальноосвітніх навчальних закладів

Під час обстеження особливу увагу звертали на стан покриття проїзної частини, наявність всіх відповідних дорожніх знаків, зокрема 1.33 «Діти», "Пішохідний перехід", дорожньої розмітки, наявність та стан пристроїв примусового зниження швидкості, світлофорних об’єктів та інших недоліків, які б могли повпливати на безпеку дітей на маршруті до школи.

Виявили відсутність технічних засобів організації регулювання дорожнього руху, їх невідповідність нормам.

Інформацію про виявлені недоліки передано до відповідних комунальних організацій та направлено інформації до органів місцевого самоврядування про фактичну ситуацію та необхідність вжиття заходів реагування. Наразі проводяться роботи по усуненню виявлених недоліків.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також