Суспільне Рівне вже має менеджера

1435 0

Ми у соцмережах:

Суспільне Рівне вже має менеджера

За результатами відкритого конкурсу менеджеркою Рівненської філії Суспільного мовлення була обрана Людмила Хома. Вона здійснюватиме управління адміністративно-господарським блоком філії, до якої входить телеканал “РТБ” і радіо “Рівне FM”.

Пані Людмила з 2006 року обіймала керівні посади на рівненських ТРК (“Рівне 1” та “Ритм”), де здобула досвід у творчій і адміністративній ділянках роботи телебачення. Починала професійну діяльність викладачкою української мови та літератури у колегіумі та гуманітарній гімназії Рівного. Серед реалізованих проектів Людмили Хоми — телемости, прямоефірні телемарафони, мультимедійні проекти та фотоконкурси. Має досвід творчих проектів для аудиторії різних вікових груп і прошарків суспільства, а також для різних платформ (ТБ, радіо та онлайн).

Рівне Суспільне повідомляє, що у додатковому конкурсному відборі менеджера Рівненської філії взяли участь 5 кандидатів. Загалом у конкурсі взяли участь 111 осіб. Було обрано 6 продюсерів із 57 кандидатів та 8 менеджерів із 54 охочих.

Вперше в історії НСТУ керівників регіональних філій не призначали, а обирали на відкритому конкурсі. Також вперше для керівництва філіями запроваджено дві різні посади: продюсер, що відповідає за контент, і менеджер, який виконує лише адміністративні функції та має в обов’язках пряму заборону втручатися у творчі питання. За результатами конкурсу у грудні продюсеркою Рівненської регіональної дирекції НСТУ обрали Інну Білецьку. 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також