Так поспішав, що "підрізав" поліцейське авто

1662 0

Ми у соцмережах:

Так поспішав, що

Патрульним надійшов виклик про конфлікт на автомобільній дорозі Н 25 "Городище- Рівне-Старокостянтинів , і вони помчали до села Три Копці, але їх "підрізав" Мерседес. Його водій також поспішав туди, куди їхали інспектори.

Виклик здійснили активісті однієї з громадських організації, які виявили, на їх думку, порушення в проведення дорожніх робіт. Згодом їх втручання в роботу ремонтної бригади призвело до конфлікту. Поблизу села Забороль службовий автомобіль почав обганяти на великій швидкості, порушуючи вимоги дорожньої розмітки 1.3,  автомобіль Mercedes на іноземній реєстрації, водій якого теж поспішав на місце події.

Повертаючись в свою смугу для руху,  водій автомобіля не впевнився в безпечності маневру та змусив інспектора різко пригальмувати, змінивши при цьому напрямок руху для уникнуння зіткнення (підрізав). Патрульні вирішили зупинити транспортний засіб згідно зі ст. 35 Закону України "Про Національну поліцію", використовуючи проблискові маячки синього та червоного кольору та подаючи звуковий сигнал.

Патрульна поліція Рівненської області повідомляє, що водій автомобіля Mercedes проігнорував вимоги про зупинку, збільшив швидкість руху та ще неодноразово порушуючи правила дорожнього руху попрямував далі. Під час переслідування транспортного засобу було помітно, як водій неодноразово порушував вимоги дорожньої розмітки 1.1, здійснював обгін інших транспортних засобів на мосту, на перехресті загрожуючи життю та здоров'ю інших учасників дорожнього руху. Транспортний засіб було зупинено шляхом блокування на автомобільній дорозі Городище- Рівне -Старокостянтинів. 

Водієм  транспортного засобу виявився 30-річний громадянин, на якого склали 2 протоколи - за створення аварійної обстановки та за невиконання вчодіями вимог про зупинку. До слова, водій, який скоїв низку правопорушень, раніше вже попадав в поле зору правоохоронців за те, що блокував взимку службове авто ("стрибав" на капот). Громадянська активність - це добре, однак коли це не заважає виконанню службових чи професійних обов'язків інших людей. Усі випадки перешкоджання професійної діяльності патрульної поліції будуть фіксуватись і їм буде надаватись належна оцінка. 

Читайте більше Дорожник лопатою вдарив активіста у “прямому ефірі”


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також