Тендер на ремонт вулиці Макарова виграла найдорожча фірма

5333 1

Ми у соцмережах:

Ремонт фірмою

Втретє оголошений тендер на ремонт вулиці Макарова у Рівному таки відбувся. Тендерний комітет, який формують працівники міського управління капітального будівництва, віддав перемогу учаснику з найдорожчою пропозицією – фірмі «Будальянс Груп».

Ремонтуватимуть Макарова від вулиці Дубенської до перетину із вулицею Павлюченка. Оголошували тендер у влітку та восени минулого року, проте усі пропозиції учасників відхилили, посилаючись, що ті надали неповний перелік документів або ж їхні пропозиції не відповідали вимогам.

Торги оголосили у лютому і 19 березня пройшов аукціон, за результатами якого перемогу мала би отримати фірма родини Фалко «Фіалка», що торік втрапила у скандал через погано зроблений ремонт дороги до Білого озера на Володимиреччині.

Але тендерний комітет відхилив пропозицію «Фіалки». У протоколі відмови, зокрема, вказано, що фірма насправді не брала участь у субпідрядах з аналогічних робіт, про які написала у документації.

Було відхилено днями і пропозицію ПАТ «Рівнеавтошляхбуд». Різниця між «Фіалкою» та цим підприємством становила 100 грн. Обидві фірми, якщо заокруглити, пропонували відремонтувати дорогу на Макарова за 39 млн грн, що на шість мільйонів дешевше, аніж пораховано у проектно-кошторисній документації.

Перемогу ж отримав «Будальянс Груп». Фірма на торгах виставила суму у 41 млн грн і єдина з трьох учасників, яка не брала участі у попередніх торгах, проте яка активно виграє підряди на ремонт доріг у Рівному останніми роками.

Так, саме «Будальянс Груп» віддали капітальний ремонт вулиці Романа Шухевича, вартістю понад 27 млн грн.

Фактично фірма є правонаступницею підприємства «Трансзахід логістик», яке ремонтувало ділянку на вулиці Соборній – від костелу до повороту на вулицю Старицького – і не завершило тротуари. Власником обох підприємств є киянин Ігор Войтко.

Договір із переможцем ще не підписано. У документації про намір укласти угоду написано, що капітально відремонтувати 1,2 км Макарова фірма має до 21 вересня.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також