Тіло — навпіл

30163 5

Ми у соцмережах:

Тіло — навпіл

Удар автомобіля був таким сильним, що пішоход загинув відразу. Минулої п’ятниці ввечері автомобіль БМВ-750, який мчав на величезній швидкості у напрямку Рівного, збив пішохода у селі Федорівка Гощанського району. Чоловіка, який переходив дорогу на нерегульованому пішохідному переході, який до того ж освітлювався, від удару авто розірвало навпіл. Частина тіла залишилась на дорозі, інша — застрягла у лобовому склі автомобіля.

Поліція виявила авто за кількасот метрів від місця автопригоди. Ні водія, ні пасажира у ньому не було. Поліцейські знайшли у салоні БМВ посвідчення водія — 50-річного Сергія Іванчука з міста Новоград-Волинський Житомирської області, видане у 2014 році, та свідоцтво про реєстрацію автомобіля, за яким той належить ТзОВ СВ «Трансгаз».

Особу загиблого поліцейські також встановили. Це був 42-річний Віктор Гомон, мешканець села Дивень Корецького району. Він працював у Господарському суді Рівненської області інженером з комп’ютерних систем.

А до правоохоронців, які працювали на місці події, прийшов 29-річний житель Новоград-Волинського Денис Фурнік і повідомив, що це він перебував за кермом БМВ та збив пішохода. І попросив, щоб патрульні викликали для нього швидку допомогу. На світлих джинсах чоловіка були бурі плями, дуже схожі на кров. Коли згодом слідчі стали з’ясовувати обставини автопригоди, від дачі свідчень чоловік, який працює юристом, відмовився. Відомо, що посвідчення водія він отримав у травні 2017 року.

За фактом порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинило смерть потерпілого, відкрито кримінальне провадження. Автомобіль забрали на штрафмайданчик. Слідчі встановлюють, хто перебував за кермом легковика у той вечір — підприємець Іванчук, який користувався цим авто, чи юрист Фурнік, та усі обставини смертельної автопригоди.

З обласного управління поліції Рівненщини «РВ» повідомили, що Сергій Іванчук, посвідчення якого знайшли в БМВ, вже був учасником ДТП у 2008 році. У Новоград-Волинському увечері 7 грудня він збив автомобілем «Порше Каєнн» чоловіка з дружиною, які, повертаючись з церкви, переходили «зеброю» дорогу. Від удару подружжя загинуло. Тоді Іванчук у колонію за смерть двох людей не потрапив, отримав лише умовне покарання.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також