Рівне наче Канни: на фестиваль прислали 300 кіноробіт

1765 0

Ми у соцмережах:

Рівне наче Канни: на фестиваль прислали 300 кіноробіт

У Рівному стартував третій міжнародний кінофестиваль «Місто Мрії».

Вітав гостей на урочистому відкритті заступник голови ОДА Ігор Тимошенко, повідомляє прес-служба Рівненської ОДА.

Цьогоріч на фестиваль "Місто Мрії"  у Рівне надійшло 300 кіноробіт із 40 країн світу. В конкурсну програму відібрали 70 фільмів. Нагадаємо, у попередні роки кінопокази відвідали понад п’ять тисяч глядачів.

Кінофест«Місто мрії» триватиме 5 днів –  по 29 вересня. Упродовж заходу відбудуться зустрічі з відомими акторами й режисерами, майстер-класи від професіоналів кіноіндустрії, покази ексклюзивних повнометражних і короткометражних фільмів.

На фестивалі представлять міжнародну та національну конкурсні програми. Так, до міжнародної включено повнометражне та короткометражне ігрове кіно, короткометражне документальне та анімаційне кіно. До національної - увійшли повнометражні та короткометражні фільми українських авторів.

- Рівне – місто унікальних подій. А міжнародний кінофестиваль став однією з наймасштабніших унікальних інтернаціональних кіноподій. «Місто мрії» запрошує людей зі світу кіно скористатися новими можливостями: іноземців знайомить з культурою Західної України, українців – з традиціями й побутом Рівненщини, - зазначив засновник і директор мистецького заходу Віктор Булига.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також