Тисячі росіян залишились без тепла у морози

639 0

Ми у соцмережах:

Тисячі росіян залишились без тепла у морози

У Росії множиться число комунальних аварій.

В Тульській області від теплопостачання відключено понад 300 будинків, а жителі Підмосков'я скаржаться на бездіяльність місцевої адміністрації, повідомляє Медуза.

У місті Новомосковськ Тульської області без опалення залишилися 372 житлові багатоквартирні будинки,16 дитячих садків, 10 шкіл та одна лікарня. У місцевій адміністрації заявляють, що збій у постачанні теплопостачання викликаний аварією на Новомосковській ДРЕС. Там, за даними чиновників, вийшло з ладу високовольтне введення вимикача трансформатора.

Жителі міста Яхрома Московської області розповіли, що через аварію на котельні в 74 багатоквартирних будинках та п'яти дитячих садках немає опалення. Відключення тепла торкнулося понад восьми тисяч людей. Адміністрація прозвітувала про усунення аварії, проте, за словами місцевих жителів, після цього сталося ще кілька аварій, і теплопостачання так і не відновили.

4 січня без опалення через аварію на теплотрасі залишилися жителі підмосковного Подільська. 11 січня опалення відключили у кількох районах Новосибірська.

13 січня в Липецьку сталася аварія на теплотрасі, без опалення досі залишаються близько 40 будинків. На проблеми з теплопостачанням також скаржилися мешканці Пермі, Пензи та Астрахані.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також