ТМ «Забіяка» підтримала проведення спідвею у Рівному

3529 0

Ми у соцмережах:

ТМ «Забіяка» підтримала проведення спідвею у Рівному

У Рівному вперше за шість років пройшов чемпіонат Європи зі спідвею, а стадіон «Мототрек» зібрав повні трибуни вболівальників.

Для того, щоб взяти участь у гонках, до нашого обласного центру приїхало аж 14 іноземних спортсменів. Однак не відбулось б таке дійство без спонсорів, які підтримали змагання.

Зокрема, сприяли проведенню спідвею у Рівному ТМ «Забіяка». Відвідувачі мали змогу поласувати гриль-продукцією цієї торгової марки прямо під час змагань, адже перед стадіоном розмістили цілу фуд-зону ТМ «Забіяка» із різними смаколиками, приготованими на грилю – ребрами, шашликами, ковбасками.

- Ми знаємо, якими були змагання зі спідвею у Рівному раніше. Тому вирішили долучитись до відродження традиції та становлення потужного спортивного напряму. Загалом ТМ «Забіяка» часто підтримує спортивні змагання. Нещодавно ми долучилася також до проведення чемпіонату світу з кікбоксингу, який проходив у Києві, - розповів керівник відділу маркетингу Назар Грищук.

Під час змагань команда ТМ «Забіяка» облаштувала комфортну зону, де могли розміститися усі охочі.

Поєднання неперевершеного смаку страв, високого рівня подачі та бездоганного сервісу – так коротко можна описати враження відвідувачів фуд-зони ТМ «Забіяка».


 

@


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також