TPG скасовує авіарейси з Рівного

9286 0

Ми у соцмережах:

TPG скасовує авіарейси з Рівного

Туристичний оператор TPG, як і двома попередніми роками, передчасно припиняє чартерну програму з рівненського летовища до турецької Анталії. Попри те, що з аеропортом домовлялися про польоти аж до вересня, останній рейс буде 15 червня.

Фактично туроператор провозив відпочивальників з Рівного тільки місяць. Про причини скасування у TPG пообіцяли відповісти письмово. Проте турагентства уже розбираються з обуреними та злими пасажирами, які придбали путівки з Рівного: їм повідомили, що доведеться відлітати з Києва. А це – додаткові фінансові та часові затрати.

Директор аеропорту Ігор Насинюк зазначив, що договір летовище укладало не з TPG, а з авіаперевізником «Bravo».

- Авіакомпанія не надсилала нам повідомлення про дострокове припинення рейсів. А мала б зробити ще за місяць. Це щось туроператор грається, - зазначив п.Насинюк. – Можливо, причина у тому, що в Україні не вистачає літаків. Заповнюваність рейсів була непогана у TPG – 145-150 осіб. У JoinUp краща – усі рейси повні (174 пасажири у салоні «МакДугласа». – Ред.). Більшість туристів – білоруси.

Нагадаємо, що з Рівного до Анталії TPG відправляв два рейси на тиждень: у вівторок та четвер. 11 та 15 червня будуть останні рейси. Хоча у травні керівництво компанії збирало журналістів та турагентів, запевняючи, що зробить усе, аби сезон не було зірвано, як минулими роками.

Щодо JoinUp, то це туроператор з Рівного літає цьогоріч вперше. Чартерні рейси він запустив на початку травня і з червня збільшив польоти до двох разів на тиждень.

 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також