Три учасниці «Пузатої мами» не дійшли до фіналу вагітними

884 0

Ми у соцмережах:

Три учасниці «Пузатої мами» не дійшли до фіналу вагітними

У Рівному відбудеться черговий феєричний фінал шоу проекту «Пузата мама». Всіх бажаючих помилуватися красивими вагітними жінками та тими, хто вже стиг народити, запрошують на святкування.

 Захід відбудеться 5 травня о 15.30  у "Сталевій Горі" (вул. Відінська, 1-Б).

На фіналі вагітні влаштують справжнє шоу з постановками виходів. Також у цей день відбудеться зустріч усіх попередніх учасниць проекту разом зі своїми малюками. Найголовніше, що діткам, які вийдуть на подіум, буде менше одного рочку!

За словами організатора проекту Оксани Кравець, три учасниці "Пузатої мами-2018" вже стали матусями. Тож їх разом з малюками також чекають на фіналі.

Усіх дітлахів на святі чекатиме смачний кенді-бар від Домашньої кондитерської "Sweet Life"  в оформленні від Агенції дитячих свят "КУКУСЯ" . Крім того, усі гості  свята матимуть нагоду сфотографуватись у фотозоні від  Креативної студії Party. А насамкінець вечора усіх чекатиме святковий феєрверк від інтернет-магазину pirozabava.com.

До речі, прийти на шоу можуть усі охочі, адже вхід на свято вільний.  5 травня о 15.30 "Сталева Гора" (вул. Відінська, 1-Б).


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також