Туристам пропонують квест

1209 0

Ми у соцмережах:

Туристам пропонують квест

Унікальну колекційну гру-квест «На власні очі» презентували на засіданні Рівненської туристичної ради

Її розробили управління культури та туризму Рівненської ОДА спільно з ТМ «Тур-колекшн», проект доповнили марками-малюнками місцевого художника Олексія Огня.

Суть гри полягає у тому, щоб подорожуючи Рівненською областю, відвідати якомога більше об’єктів, позначених на спеціальній карті та вклеїти унікальні марки у власний «Паспорт мандрівника». 

Кожен зможе собі запланувати за невеликий час і невеликі гроші тур вихідного дня протягом усього туристичного сезону. Всього у грі «На власні очі» беруть участь 32 об’єкти Рівненщини, кожен з яких має унікальну туристичну марку із власним номером. «Паспорт мандрівника» та марки будь-хто може придбати на об’єктах та в центрах туристичної інформації. 

Для мандрівників, які хочуть взяти участь у грі та отримати призи, необхідно зареєструватися на сайті Рівненщина туристична rivne.travel і зробити селфі на місці об’єкту та зробити фото сторінки, де вклеєна іменна марка.

Збираючи марки, мандрівники зможуть позмагатися за призи. Переможців будуть оголошувати в чотири етапи – 1 червня, 1 серпня, 27 вересня та 1 листопада. Головні призи гри – політ на літаку, відпочинок в санаторії «Червона калина» та відпочинок в кінно-спортивному комплексі «Патріот».

«Паспорти мандрівника» та марки туристичної колекційної гри-квесту «На власні очі» можна придбати на туристичних об’єктах, які знаходяться на сайті Рівненщина туристична.

Проектом вже зацікавилося Міністерство туризму і курортів України та профільний комітет Верховної ради України, у яких є ідея поширити гру на всю територію України.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також