Twitter рекомендує користувачам змінити паролі

1201 0

Ми у соцмережах:

Twitter рекомендує користувачам змінити паролі

Twitter рекомендує своїм користувачам змінити паролі від акаунтів, оскільки вони деякий час зберігалися у внутрішньому журналі в розкодованому вигляді.

Про це повідомлено у блозі технічного директора Twitter Парага Агравала, пише «Українська правда».

За словами Агравала, помилка була виправлена ??і "немає ніяких ознак проникнення або неправомірного використання" паролів, але краще їх поміняти.

"З метою обережності ми просимо вас розглянути можливість зміни пароля для всіх служб, в яких ви використовували цей пароль. Ви можете змінити свій пароль Twitter в будь-який час, перейшовши на сторінку налаштувань пароля", - йдеться в повідомленні.

Агравал пояснив, що система шифрує паролі користувачів через процес хешування, використовуючи функцію, відому як bcrypt, яка замінює фактичний пароль випадковим набором чисел і букв, які зберігаються в системі Twitter. Це дозволяє системі перевіряти облікові дані акаунту, не розкриваючи пароль.

"Через помилку паролі були записані у внутрішній журнал до завершення процесу хешування. Ми самі виявили цю помилку, видалили паролі і реалізуємо плани щодо запобігання повторенню цієї помилки", - заявив технічний директор Twitter Параг Агравал.

 

 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також