У 10 селах Здолбунівського району буде припинено газопостачання

958 0

Ми у соцмережах:

У 10 селах Здолбунівського району буде припинено газопостачання

У зв'язку із проведенням ремонтних робіт на газопроводах з 10.00 год 30 вересня буде припинено газопостачання в с.Новомильськ, Копитків, Мар’янівка, Степанівка, Івачків, Орестів, Глинськ, Богдашів, Ільпінь, Кошатів Здолбунівського району.

Відновлення газопостачання працівники Здолбунівського відділення АТ "Рівнегаз" проведуть в порядку та після закінчення виконання робіт 30 вересня  з 14.00 години.

Сспоживачів природного газу просять на період виконання робіт перекрити крани на опусках перед приладами газоспоживаючого обладнання. Перед початком користування газовими приладами попередньо відчинити квартирку чи фрамугу в приміщенні, де встановлене газове обладнання та провітрити його не менше 10 хв.
При виявленні запаху газу негайно перекрийте крани перед газовим обладнанням, організуйте провітрювання приміщень та повідомте аварійно-диспетчерську службу за номером 104.

"Рівнегаз" просить  вибачення за тимчасові незручності. Про тимчасове припинення газопостачання повідомлено Здолбунівську райдержадаміністрацію.

 

 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також