У Бабинській громаді відкрили ЦНАП

461 0

Ми у соцмережах:

У Бабинській громаді відкрили ЦНАП

Державні послуги стали ближчими для понад 7,5 тисяч мешканців тергромади. ЦНАП став 49-м в області.

- Попри війну, на Рівненщині продовжують створювати ЦНАПи. Цьогоріч в області розпочали функціонувати три центри надання адміністративних послуг - у Зорянській, Білокриницькій та Варковицькій громадах. А сьогодні – у Бабинській. Велика вдячність за підтримку у розвитку мережі центрів нашим міжнародним партнерам, - зазначив заступник голови Рівненської ОДА Сергій Гемберг.

Ноутбуки, принтери та офісні меблі презентовані у межах співпраці Рівненської ОВА та Програми розвитку ООН в Україні, яка діє в рамках проєкту «Посилення стійкості громад в регіонах України», що фінансується Урядом Великої Британії.

Приміщення відремонтоване коштами громади. Тут облаштовані комфортні зони очікування та обслуговування громадян.

Персонал ЦНАПу готовий до надання 220 послуг, далі їх кількість буде зростати, запевнила керівниця центру Галина Дятловська.

- Рівень задоволеності населення обслуговуванням у ЦНАПах уже довгий час складає понад 90%. Це вагомий показник, який підтверджує важливість таких інституцій в системі децентралізації. Рівненщина з кожним днем стає все зручнішим, сервісним та цифровим регіоном, - відзначила заступниця директора Департаменту цифрової трансформації та суспільних комунікацій ОДА Галина Данюк. 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також