У дівчинки з Рокитнівщини відмовили ніжки, проте її врятували небайдужі

2222 0

Ми у соцмережах:

У дівчинки з Рокитнівщини відмовили ніжки, проте її врятували небайдужі

Маленька дівчинка Віталінка Василевич з села Дроздинь Рокитнівського району мала важкий діагноз - енцефаліт.

 Як розповідає у Facebook керівниця благодійного фонду «Скарбниця надії» Мар'яна Рева, дитина потрапила в лікарню у важкому стані:

- Віталінка потрапила в лікарню з судомами, кричала так, що лізла на стіни, в неї відмовили ніжки, вона не могла розмовляти і контролювати слюновиділення.

Однак дівчинку врятували небайдужі люди, які жертвували кошти та правильне лікування.

- Багатодітна родина купувала всі інші ліки сама, нас просили лише про один, найдорожчий препарат.

Батьки оплатили дороговартісні обстеження, і попри великий строк вагітності у мами завжди вчасно приїжджали на черговий курс лікування. Лікар так і казала: «Мама вже перекочується, але везе дитину капатись. Дивовижна мама! Жодних «не можу, не знаю чи не буду!».

Ми почали збирати кошти, це був важкий збір. Перші місяці ми постійно боргували аптекам за «Біовен» і дозбирували гроші, коли дитина вже відкапалась і була вдома. Поки розраховувались за попередній місяць, вже треба було збирати кошти на наступний. Завдяки вам місяць за місяцем дівчинка вчасно заступала на капання.

Нещодавно Віталінка приїздила до свого лікаря на контрольне обстеження. Вона розповідає віршик на чотири стовпчики! Вона ходить і бігає. Лише коли швидко біжить, то трішки підтягує ніжку! Вона розумна і гарна дитинка!
- ділиться Рева.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також