У Добрятині затримали грабіжника

976 0

Ми у соцмережах:

У Добрятині затримали грабіжника

Із забоями обличчя та травмою плеча до лікарні вчора, 28 січня, доставили 46-річного жителя Млинівського району. Поліцейські оперативно встановили грабіжника.

У селі Добрятин 46-річний мешканець сусіднього села ввечері повертався додому, коли невідомий, завдавши руками кілька ударів в голову, відібрав гаманця із 700 гривнями, мобільним телефоном і рюкзаком із рибальським спорядженням. Оперативники Млинівського відділення поліції встановили особу грабіжника. Ним виявився 22-річний житель села Добрятин. З’ясувалося, що молодик уже потрапляв у поле зору правоохоронців за вчинення адміністративних правопорушень. 

Відділ комунікації поліції Рівненської області повідомляє, що у рамках розпочатого досудового розслідування у кримінальному провадженні за фактом грабежу, поєднаного з насильством,  вирішується питання про повідомлення зловмисникові про підозру. Відповідно до санкції статті йому загрожує від чотирьох до шести років позбавлення волі. А потерпілого після надання необхідної медичної допомоги відпустили.

  


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також