У драмтеатрі покажуть мюзикл за мотивами твору Бернарда Шоу (ФОТО)

1108 0

Ми у соцмережах:

У драмтеатрі покажуть мюзикл за мотивами твору Бернарда Шоу (ФОТО)

Рівненський обласний музично-драматичний театр готується до прем'єри феєричного мюзиклу “Моя чарівна леді” Фердинанда Лоу, який покажуть вже цієї суботи, 27 січня. Режисер Максим Булгаков заявив, що своєю постановкою хоче порушити важливе і вкрай актуальне гендерне питання.

У виставі, до прем'єри якої активно почали готуватися 18 січня, задіяний практично весь акторський склад Рівненського театру. У головних ролях — Станіслав Лозовський (Генрі Хіггінс) та Оксана Муріна (Еліза Дуліттл). Сам Максим Булгаков — з Києва, проте це вже не перша його постановка на рівненський сцені. Всім рівнянам давно полюбилася його “Біла ворона”.

 - Зараз є певна гендерна проблема: жінки стали займатися не своєю справою і чоловіки теж, - пояснив режисер. - Ця вистава ставить запитання і має на меті спонукати глядача розібратися, що має робити чоловік, а що жінка.

Прем'єру покажуть в суботу та неділю. Середня вартість квитків — 100 гривень. “РВ” також заглянула за куліси, тож вже незабаром читайте репортаж на нашому сайті.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також