У двох водіїв вилучили наркотики

1174 0

Ми у соцмережах:

У двох водіїв вилучили наркотики

Патрульна поліція зупини у Рівному БМВ та Рено. Водіїв запідозрили у тому, що керували автомобілями, перебуваючи у станах наркотичного сп’яніння.

На вулиці Князя Володимира, 109 патрульні зупинили увечері автомобіль БМВ. Під час спілкування з воєім помітили явні ознаки наркотичного сп'яніння. Від проходження медичного огляду у медичному закладі водій відмовився і зробив це у присутності двох свідків. У 40-річного жителя Рівненщини виявили грошову купюру, в середині якої був поліетиленовий пакет з невідомою порошкоподібною речовиною білого кольору, зовні схожою на наркотичну. На місце події викликали слідчо-оперативну групу. На водія склали протокол за керування в стані наркотичного сп’яніння (по відмові).

А сьогодні під ранок від небайдужих рівнян патрульним надійшло повідомлення про те, що по вулиці Карнаухова автомобіль «Рено» створює аварійну обстановку та порушує правила дорожнього руху. Патрульні вирішили перевірити інформацію, отож транспортний засіб зупинили на вулиці Курчатова 6. У водія поліцейські виявили явні ознаки наркотичного сп’яніння. Від проходження медичного огляду у медичному закладі водій відмовився у присутності двох свідків. При поверхневій перевірці транспортного засобу у чоловіка виявили речовину, схожу на наркотичну. На місце події викликали слідчо-оперативну групу. На водія склали протокол за керування в стані наркотичного сп’яніння (по відмові, повторність). Також патрульні винесли постанову за керування транспортним засобом особою, позбавленою права керування.
 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також