У Гройсмана вимагають негайно відремонтувати дорогу Рівне-Сарни

9482 0

Ми у соцмережах:

У Гройсмана вимагають негайно відремонтувати дорогу Рівне-Сарни

На сайті Кабінету Міністрів зареєстровано петицію про терміновий ремонт траси Городище-Рівне-Старокостянтинів, що на Рівненщині тягнеться від білоруського кордону до Хмельницької області.

Зареєстрував петицію підприємець Ігор Прит. Чоловік вимагає «вжити термінових заходів для капітального ремонту дороги Рівне-Сарни у 2018 році».

«Цей напрямок частково зробили у 2017 році: ділянку від Рівного до села Любомирка (7-10км), об’їзну біля міста Костопіль, ділянку у селі Малушка. Весь інший напрямок, а це 50-60 км, у жахливому стані», - зазначає пан Прит.

Додає, що за можливості потрібно також відремонтувати дорогу від Дубровиці до Зарічного, оскільки це «важливий міжнародний напрямок».

Щоб петицію розглянули у Кабміні, потрібно зібрати 25 тис. голосів. Наразі підписалося 235 людей. До кінця збору підписів залишилося .

Нагадаємо, що на дорогу Городище-Рівне-Старокостянтинів торік виділили найбільше коштів, отриманих у результаті митного експерименту. У 2017 році було здано в експлуатацію тільки дві ділянки цієї траси. Роботи продовжують цього року.

Прем’єр-міністром України на сьогодні є Володимир Гройсман.

 

 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також