У «Кардинала» — новий головний тренер

1462 0

Ми у соцмережах:

Станіслав Гончаренко

57-річного киянина Станіслава Гончаренка призначено головним тренером міні-футбольного клубу «Кардинал-Рівне». Це один з найуспішніших українських фахівців. За його плечима шість чемпіонств в Україні з клубами «Інтеркас» (Київ), «Тайм» (Львів) та «Енергія» (Львів).

На цій посаді Гончаренко змінив Сергія Піддубного, який був головним з 2011 року. За цей час, попри амбіції президента клубу Володимира Валявки, «Кардинал» не спромігся здобути жодного трофея. Як повідомляє офіційний сайт «Кардинала», Піддубному запропоновано посаду в структурі клубу.

— Станіслав Гончаренко — один з найтитулованіших наших тренерів, тому ми зупинилися саме на його кандидатурі, — прокоментував призначення президент МФК «Кардинал-Рівне» Володимир Валявка. — Думаю, його досвід нам допоможе.

— Під такого тренера будуть і відповідні завдання?

— Із завданнями на цей сезон визначимося, коли сформуємо склад. Нині ж головне завдання — омолодити склад і вже через рік ставити перед собою серйозні турнірні цілі.

— З планом підготовки вже визначилися?

— Поки що можу сказати, що збереться команда в середині липня. До того часу ми визначимося з планом підготовки. Напевно, що це будуть і збори, і турніри, але щось конкретне з цього приводу сказати не можу.

Нагадаємо, що сезон у вітчизняній футзальній Екстралізі стартує 15 вересня.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також